Anadolu'daki geçmişi binlerce yıl öncesine uzanan, buğdayın atası denilen Siyez Bulguru en doğal hali ile yöresinden sofranıza geliyor. Anadolu'daki geçmişi binlerce yıl öncesine uzanan, buğdayın atası denilen Siyez Bulguru en doğal hali ile yöresinden sofranıza geliyor. Genetiği korunmuş yerli tohumdan elde edilen Kastamonu siyez bulguru, doğallıyı yüzyıllardır korunan nadir ürünlerden bir tanesidir. Tadı ve doğallığı ile organik beslenmeyi sevenler için vazgeçilmez bir lezzet şölenidir. Doyurucu ve besleyici olması açısından da diyet yapanlar için vazgeçilmez bir yardımcıdır. Sepetçioğlu kalite ve güveni ile elde edilen Kastamonu siyez bulguru sevenleri ve lezzet mirasında payı olduğunu düşünenler için sevenlerini beklemektedir.