Anadolu'da en çok tercih edilen marmelatın başında kuşburnu gelir. Kuşburnu bitkisi, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesinde yoğun olarak bulunmaktadır. Toplanış ve yapılış süreci olarak meşakkatli olan kuşburnu marmelatı soğuk kış günlerinde tadı ve içindekiler ile sevenlerinin vazgeçilmezidir. Sepetçioğlu kalitesi ve farkıyla kuşburnu, sevenlerini beklemektedir.
İçindekiler: %65 Kuşburnu püresi, %35 pancar şekeri, %0,3 limon tuzu, Sitrik Asit (E330) .Glikoz şurubu içermez.Kullanım Koşulları: Kapağı Açtıktan Sonra Buzdolabında Muhafaza Edin.Türk Gıda Kodeksi Reçel, Jöle Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi Tebliğine Uygun Olarak Üretilmiştir.